Tuesday, 25 September 2012

10 Model Kepeng Terbaeekk

pada hari yang mulia nie, tangan aku secara tiba-tiba rajin nak menaip untuk buat entry terbaru dalam blog aku, ditambah lagi aku dah jarang berblogging, aku tak nak laa lupakan blog aku yang setia nie kan. Sebab dah lama aku tak buat entry,so, kali nie aku nak buat fakta yang cantik,tertarik,menarik kau mmg da bomb! bagi kaum adam laa terutamanya. hehe, kepada perempuan-perempuan yang akan menganggap aku gatal keladi ke hapee lepas nie aku mintak maaf laa ye? bukan niat aku nak menayangkan gmbar 13PG *Parents Guide ye? bukan Perggghhh!! Gileee!!* haha,, secara suka-suka, tetapi sekadar berkongsi fakta, tapi kalau tak suka jugak. ALIHKAN CURSOR ANDA KE TANDA "X" DI PENJURU KANAN DAN BLAHHH DARI BLOG SAYA. TERIMA KASIH. :))). ehh, lupa pulak nak bagitahu menda yang aku nak kongsi dalam entry kali nie kan, *padahal dah baca tajuk, tak kan tak faham lagi?* xD, jom cekekdau 10 model wanita paling kurus dan semestinya HOTT derr. :))

#10= IRINA LAZAREANU
nama pun korang dah pening nak baca macam mana kan? tapi aku sarankan, jangan lah korang panggil dia ANU, sebabb tak elok benar. gasak korang laa nak eja macam mana, janji ada bunyi dekat-dekat sudahlah. haha. sedikit fakta tentang beliau. Kedtinggianya 177cm *kurus-kurus pun tinggi derr, lagi tinggi dari aku! cccchisss!!!* saiz pinggang 24.5 inci dan berdarah campuran Roman-Kanada

#9= GEMMA WARD
muka kerek bajet gua goyang je tengok lu, kalau gua sepak *guna tangan* lu, memang terabur gigi lu. haha, kalau model memang muka kena kerek ehh? haha. sedikit fakta tentang beliau, beliau dikatakan telah bersara kerana masalah berat badannya.

#8= Tatiana Lyadochkina
berbelit lidah aku nak menyebut nama dia nie, phuiii~ nasib baik bukan islam, kalau tak 18 kali laa bakal laki dia nie lafaz akad nikah depan tok kadi, sebab salah sebut nama dia nie. hehe, sedikit fakta tentang beliau, berketinggian 176 *tinggi dari aku jugak T_T*, berasal dari Russia, dan supermodel yang sangat terkenal.

#7= Vlada Roslyakova
ganas siakk muka, macam hantu dah aku tengok, tapi kalau dia lalu chow kit pastu buat muka lansi macam nie,, memang nak kena tembak laa. hehe, sedikit fakta tentang beliau, tinggi 5 kaki 10 inci * berapa dalam cm? aku noobb sikit pasal kaki inci nie. xD*

#6=Magdalena Frackowiak
model yang berasal dari vanue EURO 2012, Poland dan mempunyai ketinggian 180cm *perghhh!! lagi tinggi siak, phuiii~ * dan saiz pinggang hanya 24 inci. supermodel jenama terkemuka dunia

#5-Snejana Onopka
makin kurus derr, fakta yang menarik tentang dia nie, dia nie mampu pakai kasut bersaiz antara 0 hingga 2 sahaja *Wauuu!! (O.o)* pun berasal dari vanue EURO 2012, Ukraine, berat paling ringan beliau adalah 45kg dan ketinggiannya 5 kaki 9 inci.

#4=Colette Pechekhonova
nama macam siall laa aku nak sebut, biasalah, lidah melayu, tahu sebut nama TIMAH,PE'AH, JEMAH, BEDAH dan macam-macam lagi laa. haha, nak sebut nama gini, memang takk laa kan? heee, fakta tentang beliau,, berasal dari Russia, kalau korang nak tengok gambar dia lebih lagi, korang taip je kat google tu "skinny models" mesti gambar dia yang keluar. tak percaya buat lah. silakan~ :) saiz pinggang beliau adalah 24inci.

#3=Kim Noorda
model ini berasal dari Belanda dan memakai kasut saiz 4, beliau nie boleh dikatakan sebagai obses dengan badan sendiri, kerana beliau pernah kata yang dia sanggup lakukan apa sahaja untuk memastikan bentuk tubuhnya tidak berubah.

#2= Andreea Stancu
model ini berasal dari Romania, bermata biru dan berketinggian 5 kaki 11 inci dan saiz pinggangnya yang kecik iaitu bersaiz 23 inci. Apabila bergaya di pentas, penonton boleh melihat tulang rusuknya dari belakang.

#1=Olga Sherer
supermodel yang terkenal dengan rambut merah ini merupakan model terkemuka hari ini, pinggang dia bersaiz 23.6 inci.


haa!! yang dua nie bukan model, nie MONSTER namanya. haha, perempuan tu SUMPAH aku tak kenal masa snap nie,aku buat berani je pergi cakap kat dia yang aku nak snap gambar dengan dia *berani tak aku ^^ ~angkat kening~* haha, okay lah, sampai sini je lah kot entry aku, nanti-nanti bila aku senang lagi, akan aku update lagi, haa, lupa nak cerita, yang buat aku rajin nak update nie ada lagi 1 sebab. Sebabnya, budak-budak perempuan sekolah aku selalu tegur aku, "hye blogger!" amboihh~ macam perli pun ada kan? haa! tu buat aku rajin nie. hehe.

p/s: ada gaya model tak?? JANGAN cakap TAK!! aku smack down kau kang!! mwahahahaha *gelak paling jahat!*

1 comment:

  1. Nampaknya superhero dah bertukar jadi supermodel lah. ;) hihi

    ReplyDelete