Friday, 23 December 2011

DATING+MEETING+GATHERING=REUNION

REUNION!!! xcited gilerr laa bile sebut sal REUNION! sape tak xcited klaw dapat jmpe balek mmbe-2 lame mase sekolah kn?? err... kalaw ade pown mybe die tu KERA SUMBANG-MAMBANG kowt~ bhaha..... kali nie aq nak cerita or lbeh tepat nak JAJA cerita REUNION aq... haha *suke hati aq laa... blog aq kn?* heee xD.... pade asalnye rmai mmbe aq nie tak nak kc kerjasama smpai aq putus asa... tapi nasib baek laa... aq maseh ade mmbe2 yg sedia membantu.. HANEEM, NAJAM,E-WAN, n SOFI.... klaw diorg tak dew.... myb REUNION nie tak jadi kowt.... bile dapat kumpul balek mmg NOSTALGIA laa kn? lagi-2 vanue kteorg kat tempat kteorg amik UPSR dlu.... pergghh~ teringat mase kecik-2 dlu men kejar-2,sorok-2 n bergaduh kat tempat tu.... sedar tak sedar da 5 tahun kteorg tinggal kat SK BENTA, tempat kteorg mula-2 beljar mngenal A,B,C 1,2,3 ALIF,BA,TA,mak alif mata buta *okey! yg mata buta tu aq mrepek* huhu ^^..... okey! cakap pown tak guna sepak pown tak kena kan? haha....muhh~ nengok pic yg sempat diSNAP mase REUNION tu... CHECK KEK DAUD! bhahaha xD


                        *kek untuk majlis REUNION* nampak sedap~


*BOLING BUAH KELAPA* yg tgah men tu ASYRAF~ import dari SEMESTA RAUB~ alah.... SEKOLAH SAINS tu laa.... heee xD


*diorg nie klaw kc men air.. smpai SUBUH pown tak pew* ^^

*aq tgah berTAICHI* mwahaha xD

*bawak bola ping-pong pkai sudu* kembang hidung belake~ ^^

*rebut kerusi* BRO yg gemuk tu mnang... tgok badan pown taw KONFEM mnang* hahaha

*cari gula-2 dalam tepung* PUTIH sekejap aq..... lepas tu.... back to normal laa* hahaha #PUNHA kt sbelah aq tu lagi BLACK dri aq okey!!# heee

*semua SINGLE lagi... awek yg single boleh masuk LINE yew* haha xD

*semua dah BERTUNANG.. brado-2 yg b'kenan jgn harap boleh ngorat* hahaha

*dah letih main... makan laa PULOK! LAPOOO weyh!* huhu ^^

*nak hamper?? tapi mlang nye da abis* :D

*SESI BERGAMBAR lak* ^^

*PEREMPUAN klaw dapat bergambar.. macam-2 style.. tgok LELAKI... rleks jew* hahaha

*JUMPA LAGI 2016 nanti!!!!* xDD

OKEY!! tu jew laa aq nak share kat korg! ^^... haaa??? kenapa siket sgt?? larrr.... MEMANG laa siket... sebab BUKAN SEMUA yg dtg... btw.... REUNION tetap MERIAH! HAPPY ENDING laa klaw ngikut cakap OMPUTEH! hahaha... okey2.... adiooozzzzzz!! :DD


p/s: reunion SEKOLAH MENENGAH?? tggu 5 TAHUN LAGI laa... tak kan baru 4 minggu tak jumpa nak wat REUNION da?? heeee xD



No comments:

Post a Comment